Tânăr argeșean omorât în Coventry,  Anglia.  Avea 21 de ani!

0

Un tânăr de numai 21 de ani din Costești, Argeș, a fost omorât în Marea Britanie  pe stradă, în timp ce livra colete ca și curier pentru compania  Amazon, firma pentru care lucra. Bărbatul care era tată de numai  3 luni, a murit câteva zile mai târziu impactul cu mașina care l-a lovit fiindu-i fatal.

Bogdan Chiriță lucra ca și curier pentru compania Amazon, livrând zilnic colete la diferite adrese.  Ziua de 17 februarie 2021 i-a fost fatidică, un autoturism marca Nissan lovindu-l  violent exact când ducea un braț de colete la o adresă. A fost dus de urgență la spital, cu răni grave, dar a murit 4 zile mai târziu.

Întâmplarea a avut loc pe Clay Lane, Coventry, prietenii și apropiații tânărului fiind de-a dreptul șocați la aflarea unei asemenea vești.

Fiica de trei luni și fosta iubită au rămas fără nici un ajutor

Iubita lui Bogdan născuse o fetiță doar în urmă cu trei luni, însă fericirea ei s-a sfârșit odată cu moartea partenerul ei de viață, a tatălui copilului său. Acum, tânăra este nevoită să își crească fetița de una singură și să îi asigure strictul necesar pentru o viață decentă.

Prietenii argeșeanului mort în accident în Anglia au demarat o campanie online de strângere de fonduri pentru familia acestuia, care nu mai are nici un venit în acest moment.

Pentru a-i susține familia, o campanie de strângere de fonduri a fost demarată în memoria sa iar foarte mulți britanici au făcut donații adunându-se o suma de 18 mii de lire sterline.

Inițiatoarea campaniei, Florentina Roxana Duicin, a declarat: „Situația este complicată pentru partenera lui, deoarece ea a născut în urmă cu trei luni, iar acum ea și fetița au rămas singure și au nevoie de ajutorul nostru. Sper, prin această strângere de fonduri, să le putem oferi o mână de ajutor atât soției, cât și copilului”. Autoritățile din Marea Britanie fac apel  la oricine a fost martor la coliziune sau care a văzut oricare dintre părți înainte de incident, să ia legătura cu ofițerii de poliție.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata