Tânăr argeșean oprit de polițiști! Greșeala care i-a adus dosar penal!

0

Tânăr argeșean oprit de polițiști! Greșeala care i-a adus dosar penal! În ziua de 06 februarie, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe DN 67B, pe raza localității de domiciliu, prezentând pentru control un permis de conducere emis de autoritățile din Republica Moldova, susceptibil a fi fals.

CITEȘTE ȘI: O NOUĂ ZI LIBERĂ PENTRU ANGAJAȚI! AFLĂ DE CÂND!

În urma verificărilor, s-a stabilit că documentul prezentat de cel în cauză nu figurează în evidențele autorității emitente, iar bărbatul nu este deținător de permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, conform art. 335, 320 și 323 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

In cauza, s-a intocmit dosar de cercetare penala cu privire la savarsirea infractiunilor prev. si ped. de art. 335 alin.1, art. 320, alin.1 si art. 323 din C.penal iar cercetarile continua pentru a se stabili in ce circumstante a fost obtinut permisul fals.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata