Tânăr călcat în picioare de doi frați la păcănele! Transportat în stare gravă la spital!

0

Tânăr călcat în picioare de doi frați la păcănele! Transportat în stare gravă la spital! Bătaie ca-n Vestul Sălbatic într-o sală de păcănele. Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de doi frați, motivul fiind unul halucinant. Agresorii au intrat și s-au supărat foarte tare pe tânăr cu nu a răspuns la salut, motiv pentru care s-au năpustit cu pumnii și picioarele asupra sa.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. BĂRBAT ÎN STARE CRITICĂ! A FOST BĂTUT ÎN PLINĂ STRADĂ DE UN NECUNOSCUT!

Șocant este și faptul că, deși tânărul a căzut la pământ și implora să fie lăsat în pace, nimeni din cei prezenți nu i-a sărit în ajutor. I-ar fi luat şi o sumă de 1000 lei, după care au încercat să plece de acolo. În cele din urmă s-a sunat la 112, iar tânărul a ajuns la spital unde se află în continuare internat, fiindcă are mai multe fracturi şi are nevoie de mai multe zile de spitalizare. Ulterior a fost deschis şi un dosar penal în acest iar, iar cei doi atacatori sunt acum arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile. Incidentul șocant s-a petrecut recent într-o sală de păcănele din judeţul Iaşi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata