Tânăr de 18 ani călcat cu mașina de un șofer teribilist! Inconștiență!

0

În noaptea de 04 spre 05 decembrie, în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, de către reprezentanții Spitalului Județean, cu privire la faptul că, un tânăr de 18 ani s-a prezentat la unitatea medicală, rănit la picior, și afirmă că a fost victima unui eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit faptul că, în aceeași noapte, în jurul orei 02:00, într-o parcare de pe raza localității Suseni, un tânăr de 19 ani, din Rociu, pe fondul conducerii agresive a autoturismului (efectua drifturi), a accidentat, grav, un tânăr de 18 ani, din Rociu, care se afla în parcare, călcându-l cu roata autoturismului pe gamba piciorului drept.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat ulterior.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 și 338 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata