Tânăr de 19 ani – amenințat cu un cuțit de trei copii în Piața Primăriei Pitești!

0

Un tânăr de 19 ani a fost amenințat cu un cuțit și obligat să plătească o cursă cu o troninetă electrică Bolt de trei copii în Piața Primăriei. Din primele informații, se pare că cei trei minori cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani l-ar fi acostat pe băiatul de 19 ani și l-au amenințat să le dea toții banii pe care îi avea în buzunar. Din câte se pare, acesta nu avea cash asupra lui, iar astfel agresorii l-au obligat să le plătească o cursă cu trotineta.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN ARGEȘ! GĂSIT MORT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ!

Victima nu a reclamat la Poliție momentele de groază prin care a trecut, dar oamenii legii s-au autosesizat în urma unei postări pe grupul de Facebook „Pitești, orașul meu!”. Astfel, Minorii au fost identificați, iar doi dintre ei au fost duși la audieri. Dat fiind faptul că sunt mult prea mici, aceștia ar putea scăpa destul de ușor după infracțiunile comise, dat fiind faptul că legea nu îi incriminează.

„Polițiștii s-au sesizat, din oficiu, în urma unor informații apărute pe o rețea de socializare și au stabilit faptul că, la data de 26 august a.c.,  în jurul orei 21:00, în timp ce se aflau în zona centrală a municipiului Pitești, trei minori de 15, 14, respectiv 13 ani, toți din Pitești, ar fi acostat un tânăr de 19 ani, pe care, prin constrângere morală, inclusiv prin amenințarea cu un cuțit, ar fi încercat să-i sustragă banii pe care îi avea asupra sa, dar, în final, l-ar fi determinat să le achite, cu cardul său, costul unei călătorii cu o trotinetă electrică. Minorii bănuiți de săvârșirea faptei au fost identificați, iar doi dintre aceștia au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii, în baza unor mandate de aducere, puse în aplicare de polițiștii din cadrul Secțiilor 3 și 4 Poliție Pitești” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata