Tânăr de 19 ani – băgat în închisoare! A fost prins când…

Un tânăr de 19 ani a ajuns în închisoare după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis în Argeș și în Cluj. Din primele informații, bărbatul a fost oprit în trafic la un control de rutină în luna februarie de polițiștii rutieri clujeni, iar după verificări s-a stabilit că nu deține permis. Adus în fața instanțelor de judecată din Cluj, tânărul s-a ales cu un control judiciar pentru 60 de zile.

Întors acasă, bărbatul „a călcat din nou pe bec”! La mijlocul lunii martie, povestea se repetă și este prins, din nou, plimbându-se cu mașina prin Bascov și Merișani. De aceasta dată, judecătorii nu au mai fost atât de indulgenți și l-au trimis pentru 30 de zile la închisoare. Acesta a fost ridicat de oamenii legii de acasă în cursul zilei de ieri și încarcerat.

„În ziua de 04 mai, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au pus în executare un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, emis de Tribunalul Cluj, față de un tânăr de 19 ani, din Bascov, care, în timp ce se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, ar fi comis o nouă infracțiune cu intenție, respectiv ar fi condus, în ziua de 19 martie, pe raza localității Bascov și Merișani, fără a deține permis de conducere. Tânărul a fost încarcerat” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.