Tânăr de 22 ani – drifturi de impresie în plină stradă! Polițiști l-au scăpat 30 de zile de permis!

0

Un tânăr de 22 de ani a rămas pieton după ce a făcutut drifturi de impresie pe Strada Craiovei din Pitești, conducând periculos și executând diverse manevre de patinare a roților mașinii. „Talentul! I-a fost premiat de cître polițiștii rutieri care i-au trțntit nu doar amendă, dar i-au și tras pe dreapta, permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: DRUMUL EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA SE EXTINDE CU 110 KM! AFLĂ TRASEUL COMPLET!

„În ziua de 11 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Calea Craiovei din Municipiul Pitești, având un comportament agresiv prin patinarea excesivă, în gol, a roților. Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 660 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata