Tânăr de 26 ani – transportat de urgență la spital! Accidentr grav între un microbuz, o autoutilitară și un TIR!

0

Un tânăr de 26 ani a fost rănit în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Morărești în care au fost implicate un microbuz, o autoutilitară și un TIR. Momentan nu se cunoaște cum s-a petrecut evenimentul rutier, dar în urma impactului șoferul autoutilitarei a suferit mai multe leziuni și a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care i-a acordat primele îngrijri medicale și l-a transportat la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în comuna Morărești, în care sunt implicate trei vehicule. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj al SAJ. A fost vorba despre un eveniment rutier în care au fost implicate un microbuz, o autoutilitară și un autotren, în momentul producerii accidentului, în fiecare dintre vehicule aflându-se doar conducătorii acestora.

Incidentul s-a soldat cu o victimă, persoană de sex masculin, care a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj SAJ. La locul solicitării pompierii asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata