Tânăr de 26 ani ucis și alte 203 persoane rănite la finalul unui meci de fotbal! Scandal imens între ultrași!

0

Un tânăr de 26 ani a fost ucis, iar alte 203 persoane au fost rănite la finalul meciului dintre Napoli și Udine. După 33 ani de la câștigarea ultimului titlu, sute de fani azzurri au coborât pe teren să sărbătoarească alături de jucători victoria, dar suporterii echipei adverse au deschis focul și au tăbărât atacat pe napolitani cu bâte și curele scoase de la pantaloni.

Ultrașii lui Udinese anunțaseră de câteva zile: „Nu veți sărbători în casa noastră!”. Și au coborât în iarbă cu gânduri negre. Au urmat scene șocante, de o violență extremă. Atunci au intervenit polițiștii, care au folosit gaze lacrimogene pentru a despărți taberele. Opt fani ai campioanei au fost răniți, doi având nevoie de internare.

Un tânăr de 26 de ani, ucis într-o ambuscadă în Piazza Volturno din Napoli

Incidente și mai grave s-au înregistrat însă la Napoli. În noaptea bucuriei, s-a tras cu arme în capitala Campaniei. Unii au profitat de sărbătoare pentru a plăti polițe. Un tânăr în vârstă de 26 de ani, Vincenzo Constanzo, și-a pierdut viața.

Rănit de gloanțe în Piazza Volturno, a fost adus de urgență la spitalul Cardarelli, dar era prea târziu. A murit. Potrivit Gazzettei dello Sport, acesta ar fi fost victima unei ambuscade care nu ar fi avut legătură cu celebrarea Scudetto.

22 de răniți sunt în stare critică, la spital

Tot Gazzetta dezvăluit că s-au înregistrat 203 răniți, 22 în stare critică, la spital. Patru au fost loviți de gloanțe, alții înjunghiați sau răniți de artificii și petarde, unii au căzut de pe scutere și au suferit fracturi.  La spitalul din Frattamaggiore, în provincia Napoli, a ajuns și o tânără în vârstă de 20 de ani în stare gravă. Era împreună cu trei prieteni. A fost lovită de o mașină în timp ce sărbătorea titlul azzurro. Are traumatism cranian și hemoragie cerebrală.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata