Tânăr de 30 ani – găsit mort în râpă! A fost deschis dosar de moarte suspectă!

0

Un tânăr de 30 ani și-a găsit sfârșitul în această seară după ce s-a răsturnat cu mașina într-o râpă din comuna Băiculești și a fost aruncat din mașină. Din primele informații, se pare că acesta ar fi plecat de la niște rude și se îndrepta spre locuința sa din Curtea de Argeș, a ales să meargă pe o scurtătură pe un drum accidentat, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu SUV-ul și a fost proiectat în afara acestuia. În urma evenimentului, acesta a fost grav rănit.

Momentan, nu se cunoaște dacă tânărul a murit pe loc, cert este că familia și oamenii legii au alertat faptul că acesta nu a ajuns acasă și a fost găsit fără suflare în râpă. Trupul neînsuflețit a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș și transportat la morgă pentru necropsia în urma căreia va fi stabilită cauzele exacte ale tragediei. De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în vederea stabilirii circumstanțelor.

„În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că un autovehicul de teren aparținând unui bărbat din Curtea de Argeș a fost găsit răsturnat într-o râpă, pe raza comunei Băiculești, zona Tutana.

Bărbatul în cauză, de 30 de ani, din Curtea de Argeș, a fost găsit în apropierea vehiculului, în afara habitaclului mașinii, decedat. Având în vedere că evenimentul nu și-a avut originea pe un drum deschis circulației publice, acesta nu va fi considerat accident rutier, însă în cauză polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale” potrivit IPJ Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata