UPDATE! Tânăr dispărut de acasă, găsit de poliţişti în Pădurea Trivale. Ar fi vrut să se sinucidă

DATE: Tânărul ar fi vrut să se sinucidă. În ruscacul său au fost găsite două sticle cu antigel, iar din una lipseau 50-100 ml. Cu ocazia verificărilor, tânărul nu a spus dacă a băut sau nu din recipient, fiind condus la o unitate medicală pentru investigații.

Un tânăr, de 18 ani, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. În contextul evenimentului din Curtea de Argeș, unde un tânăr de aceeași vârstă a fost găsit mort, familia a alertat poliția.

În noaptea de 3 februarie a.c., în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 46 de ani, din comuna Bărăşti, judeţul Olt, cu privire la fapul că fiul său, de 18 ani, ar fi plecat de la locuinţa din Piteşti şi nu s-ar fi întors până la acel moment.

„În urma verificărilor s-a stabilit că în cursul serii, tânărul s-ar fi întâlnit cu mai mulţi prieteni în zona pădurii Trivale, unde a fost găsit la primele ore ale dimineţii de către poliţişti împreună cu membrii de familie”, informează IPJ Argeș.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei, din verificări stabilindu-se că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Polițiștii au solicitat și un echipaj medical, în vederea evaluării stării fizice a tânărului. Tânărul a fost găsit singur în Pădurea trivale, în frig.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.