Tânăr înjunghiat de unchi – salvat în ultima clipă de medici! Detalii terifiante!

Patru ani își va petrece după gratii un bărbat din Buzoești care a fost la un pas să își ucidă nepotul din cauza unui scandal pornit de la o factură de curent electric. Cei doi locuiesc în aceeași gospodărie, iar într-o seară unchiul victimei a întrerupt alimentarea cu energie electrică a caselor în care locuiesc nepotul și familia sa pe motiv că nu și-au plătit partea.

Inițial, tatăl bărbatului înjunghiat a încercat să discute cu agresorul, dar între cei doi s-au luat la ceartă, iar primul i-a spart două geamuri de la locuința rudei sale.

„În seara zilei de 25.06.2021, deoarece inculpatul a întrerupt alimentarea cu energie electrică a caselor în care locuiesc victima și părinţii acesteia, pe motiv că rudele sale nu au plătit pe luna în curs partea din factura de energie electrica cuvenită, tatăl victimei a mers la locuința inculpatului și pentru că inculpatul nu a dorit să le dea drumul la curent, acesta a spart două geamuri de la locuința inculpatului, după ce, în prealabil, între cei doi, au avut loc o serie de conflicte verbale” se arată în rechizitoriu.

După cinci litri de bere s-a dus peste agresor

A două zi, victima a băut cinci litri de bere, potrivit rechizitoriului, și s-a dus să vorbească cu unchiul său pentru a-i rebranșa la sistemul electric. Nu a găsit înțelegere, ci ba mai mult, bărbatul a fost lovit cu un topor de către agresor. O altă rudă care locuiește în gospodărie, a încercat să îi despartă pe cei doi, dar s-a ales cu un picior peste față. În cele din urmă, victima a fost convinsă să intre în casă, iar cearta a fost aplanată. Pe moment!

„A doua zi, respectiv în data de 26.06.2021, în jurul orelor 13:30 – 14:00, victima, după ce în prealabil, potrivit propriei declarații, consumase circa 5 litri de bere, s-a deplasat la imobilul în care locuieşte unchiul său pentru a-i cere să dea drumul la curentul electric. Astfel cum rezultă din depozițiile martorilor, victima a spart două geamuri ale locuinței inculpatului, fiind în stare de ebrietate și cu chef de scandal. Ulterior, între victimă și unchii acesteia a izbucnit un conflict verbal, cei trei adresându-şi reciproc injurii.

La un moment dat, în contextul injuriilor și agresiunilor reciproce, inculpatul a lovit victima cu mânerul unui obiect tăietor (topor) la nivelul umărului drept, victima căzând la pământ, prezența respectivei agresiuni localizată la nivelul regiunii delto – pectorale drepte ce s-ar fi putut produce prin lovire cu corp dur  la data de 26.06.2021, fiind de-altfel identificată și cu ocazia examinării fizice a victimei, astfel cum rezultă din constatările întocmite de Serviciul de Medicină Legală Argeș la data de 27.06.. 

După ce s-a ridicat de la sol, victima a încercat să-i aplice o lovitură cu piciorul inculpatului însă în conflict a intervenit una dintre rude, acesta fiind lovit de victimă cu piciorul la nivelul feţei. Cel de-al doilea a precizat că a încercat să aplaneze conflictul dintre fratele și nepotul său, cerându-i inculpatului să intre in locuinţă, însă nu a reuşit și a intrat în imobilul de locuit, lăsându-i pe cei doi în curtea casei” se mai arată în rechizitoriu.

A vrut să dea drumul singur la curent

Dyupă conflict, bărbatul a intrat în casa părinților, le-a povestit ce s-a întâmplat și a plecat hotărât să dea singur drumul la curentul electric. Ajuns în fața casei unchiului său, a încercat să intre, dar agresorul a pus mâna pe cuțit, l-a înjunghiat în abdomen și l-a tăiat pe mână.

„Din depozițiile martorilor, ce se coroborează cu declarația victimei, rezultă că imediat după acest conflict verbal și fizic, victima a revenit la locuinţa părinţilor săi, fiind agitat și relatând cele întâmplate, iar ulterior, a plecat din nou către locuinţa celor doi unchi, afirmând „că va merge să dea drumul la curentul electric singur”, deși mama victimei, martora a insistat ca persoana vătămată să rămână la domiciliu pentru a evita un nou conflict.

Astfel cum rezultă din declarația persoanei vătămate, ce se coroborează cu cea a martorului, care s-a aflat în preajma victimei, odată ajunsă victima la locuința inculpatului, conflictul a degenerat din nou şi, atunci când victima a urcat scările de la intrarea în locuinţa inculpatului și le-a cerut din nou unchilor săi să dea drumul la curentul electric, inculpatul s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat cu acesta pe nepotul său în zona abdomenului și a antebrațului drept” mai arată anchetatorii.

Băgat direct în sala de operații

Tânărul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care i-a acordat primele îngrijri medicale și l-au transportat la spital. O dată ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe acesta a fost dus direct în sala de operații, unde medicii au reușit să îi salveze viața, dar a avut nevoie de aproximativ 50 de zile de îngrijri medicale.

Totul s-a petrecut în luna iunie 2021, iar de atunci, oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Tribunalul Argeș. În luna ianuarie, magistrații argeșeni au dat și primul verdict: patru ani de închisoare cu executare. Ulterior, bărbatul a depus contestație, iar rececent magistrații de la Curtea de Apel Pitești au respins apelul, sentința rămânând neschimbată.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.