Tânăr reținut pentru lovire, la 7 luni de la săvârșirea faptei

Un tânăr de 18 ani, din Poiana Lacului, a ajuns în arestul poliției pentru 24 de ore, după ce, în urmă cu 7 luni, a bătut pe stradă un cunoscut. Între cei doi exista un conflict mai vechi.

Pe 7 martie, cei doi s-au întâlnit pe o stradă din Pitești, iar bărbatul de 18 ani l-a agresat fizic pe celălalt. Victimă a fost un bărbat de 36 de ani din comuna Bogați. În urma cercetărilor, tânărul a fost reținut, la mai bine de 7 luni de la săvârșșirea faptei.

„În ziua de 23 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliție Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, și au reţinut un tânăr de 18 ani, din comuna Poiana Lacului. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 martie a.c., cel în cauză ar fi agresat fizic un bărbat de 36 de ani, din Bogaţi”, transmite IPJ Argeș.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.