Tânăr urmărit la nivel național – prins de jandarmi în centrul Piteștiului!

0

Un tânăr de 25 ani, urmărit național, a fost găsit de jandarmii argeșeni seara trecută în centrul Piteștiului. Din primele informații, bărbatul a dispărut după ce i s-a înlocuit măsura controlului judiciar cu arest preventiv într-un dosar de proxenetism, dar nu a stat mult pe fugă fiind prins de militari.

„Un bărbat în vârstă de 25 de ani, urmărit național, a fost depistat de jandarmii argeșeni, ieri seară, în centrul municipiului Pitești. Jandarmii aflați în misiune de patrulare pe raza municipiului Pitești, au observat două persoane într-un loc retras și slab luminat, și care, la vederea echipajului au avut un comportament suspect.

La legitimarea bărbatului și verificarea acestuia în bazele de date, jandarmii au constatat că acesta este urmărit național în vederea arestării. Bărbatul a fost condus și predat pe bază de proces-verbal la Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în vederea luării măsurilor ce se impun” potrivit IJJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata