Tânără bătută, sechestrată și amenințată cu moartea de iubit! Vecinii au cerut ajutorul!

Tânără bătută, sechestrată și amenințată cu moartea de iubit! Vecinii au cerut ajutorul!

Un scandal monstru între doi tineri a creat panică într-un bloc unde vecinii, speriați, au anunțat autoritățile. Din primele informații, se pare că totul a pornit de la o ceartă care a degenerat rapid. S-a ajuns la lovituri, amenințări cu moartea și chiar sechestrarea tinerei de către iubit.

CITEȘTE ȘI: DEZASTRUL DE PE A1 A ÎNDOLIAT CINCI FAMILII DIN BASCOV! TRAGEDIE IMENSĂ!

Vecinii povestesc că, la un moment dat, tânăra de 24 de ani a început să arunce de la etaj mai multe bagaje. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, ar fi încuiat ușa apartamentului și și a agresat-o fizic, provocându-i leziuni,  a amenințat-o cu moartea, după ce a împiedicat-o să părăsească apartamentul.

Într-un moment de neatenție al bărbatului, tânăra a reușit să sune o prietenă, care, la rândul ei a cerut ajutor la 112. Scandalul nu s-a oprit nici la sosirea polițiștilor când, bărbatul a refuzat să deschidă ușa și a continuat cu amenințările. Astfel că forțele de ordine au fost nevoite să spargă ușa pentru a intra în locuință, iar bărbatul a fost dus la secție. Incidentul șocant s-a petrecut recent într-un apartament din Alba Iulia.

„Incidentul a fost semnalat, prin 112, iar polițiștii și jandarmii ajunși la fața locului au pătruns în apartament prin forțarea ușii de acces, întrucât bărbatul a refuzat să deschidă. Tânăra prezenta urme de violență, iar ulterior a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale.”, a transmis IPJ Alba.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise