Tânără cu afecţiuni fizice şi psihice abuzată și exploatată de doi soți! Chinurile la care a fost supusă ani de zile!

0

Tânără cu afecţiuni fizice şi psihice abuzată și exploatată de doi soți! Chinurile la care a fost supusă ani de zile!

Șocant! O tânără cu afecțiuni fizice și psihice a fost exploatată de doi soți timp de 9 ani de zile. Concret, aceasta a fost obligate să cerșească în mai multe județe iar toți banii ajungeau la cei doi soți.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?

Cei doi au fost iniţial reţinute pentru 24 de ore, iar, la data de 8 noiembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a dispus arestarea preventivă celor doi soţi.

„La data de 7 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, au documentat activitatea infracţională a 3 persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, exploatarea cerşetoriei, complicitate la infracţiunile de trafic de persoane şi exploatarea cerşetoriei şi instigare la infracţiunea de mărturie mincinoasă.”, transmite IGPR.

Sursa citată a precizat că, în perioada aprilie 2015 – octombrie 2023, doi dintre bănuiţi (soţi) ar fi recrutat o persoană vătămată majoră şi, profitând de starea acesteia de vădită vulnerabilitate cauzată de afecţiunile fizice şi psihice, precum şi de lipsa mijloacelor de subzistenţă, ar fi adăpostit-o în diferite imobile.

„De asemenea, ar fi transportat-o în mai multe localităţi din judeţele Botoşani, Cluj, Suceava şi Vaslui, unde ar fi determinat-o, prin constrângere, să apeleze în mod repetat la mila publicului, pentru a cere ajutor material, însuşindu-şi sumele de bani rezultate din această activitate ilicită. În perioada august-octombrie 2023, cei doi bănuiţi ar fi fost sprijiniţi în activitatea infracţională de o altă persoană bănuită, care, la solicitarea lor, ar fi supravegheat-o pe victimă şi ar fi condus-o în locuri aglomerate, pentru a obţine venituri mari din practicarea cerşetoriei.

Totodată, în sarcina primei persoane bănuite s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de instigare la infracţiunea de mărturie mincinoasă, constând în faptul că i-ar fi solicitat unui martor să nu declare adevărul în legătură cu exploatarea persoanei vătămate.”, a mai transmis Poliţia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata