Tânără de 18 ani, la volan fără permis! Cum a fost prinsă de polițiști?

O tânără de 18 ani a fost prinsă de polițiștii argeșeni la volanul unei mașini fără a avea permis de conducere. Tânără a împrumutat mașina unui prieten și a plecat la plimbare, însă nu pentru mult timp, pentru că a fost prinsă de polițiști.

„În ziua de 23 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat o tânără de 18 ani, din Hârsești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, din verificările efectuate, a rezultat faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat de un tânăr de 19 ani, deși acesta avea cunoștință de faptul că fata nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

3 Comentarii
 1. My Homepage

  … [Trackback]

  […] Informations on that Topic: ziarobiectiv.ro/tanara-de-18-ani-la-volan-fara-permis-cum-a-fost-prinsa-de-politisti/ […]

 2. บาคาร่า1688

  … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: ziarobiectiv.ro/tanara-de-18-ani-la-volan-fara-permis-cum-a-fost-prinsa-de-politisti/ […]

 3. betflix

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: ziarobiectiv.ro/tanara-de-18-ani-la-volan-fara-permis-cum-a-fost-prinsa-de-politisti/ […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.