Tânără de 19 ani – spargere într-un mall din centrul Piteștiului! A dat cu jula și a fugit!

0

În ziua de 13 iulie, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras obiecte vestimentare dintr-un magazin de profil, iar una dintre acestea a fost prinsă de personalul de pază, cealaltă reușind să fugă, după ce ar fi abandonat o parte din bunurile sustrase.

În urma sesizării, în scurt timp, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat persoana care reușise să fugă, și care a fost condusă la sediul poliției. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform art. 228 din Codul Penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana care a abandonat obiectele vestimentare la momentul depistării de către personalul de pază, identificată ulterior ca fiind o tânără de 19 ani, din Merișani, este cercetată și în alte patru dosare penale cu mod de operare similar. Cea în cauză ar fi sustras 10 perechi de pantaloni, de pe raftul magazinului, cu sprijinul unei alte tinere de 19 ani, din Merișani.

În urma administrării probatoriului, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea activității infracționale a ambelor persoane și luarea măsurilor legale care se impun.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata