Tânără de 19 ani ucisă de soț! Detalii halucinante din anchetă!

0

Misterul crimei de la Stolnici se adâncește după ce medicii legiști au făcut autopsia tinerei de 19 ani și a soțului de 40 ani. Potrivit unor surse surse judiciare, pe corpurile celor doi nu au fost găsite urme de violență, fapt ce infirmă ipotiza inițială în care se spunea că soțul și soția s-au bătut înainte de deflagrație. De asemenea, legiștii au constatat faptul că cei doi aveau căile aeriene arse.

Vă reamimtim că cei doi au fost găsiți carbonizați în cursul zilei de joi în urma unui incendiu violent izbucnit la locuința lor din comuna Stolnici. Tânăra de 19 ani se certase cu iubitul ei de 39 de ani iar în urma neînțelegerilor a decis să își ia cei doi copii, un băiețel de 3 ani și o fetiță de numai opt luni, și să se mute în comuna natală, la părinți. Se pare că cei doi, împreună cu copiii, au locuit pentru o perioadă de timp în Franța iar acolo au început certurile.

Motivul se pare că l-a reprezentat faptul că bărbatul cu 20 de ani mai mare și-ar fi trimis iubita la cerșit, iar aceasta a refuzat, luându-și copiii și întorcându-se la părinți. Bărbatul nu a acceptat despărțirea iar ieri a venit la fată acasă, în Stolnici să discute. Bunicul tinerei spune că a venit cu o pungă în mână și că în scurt timp a auzit o bubuitură în geamuri. Se pare că avea un plan bine pus la punct, a dat foc locuinței unde au fost găsiți amândoi carbonizați, sub un zid care s-a dărmat. Cei doi micuți, rămași orfani de ambii părinți, vor rămâne, cel mai probabil, în grija bunicilor. Oamenii legii au deschis o anchetă penală și continuă cercetările în baza rezultatelor de la necropsie.

„A intrat în casă, a închis ușa și am auzit geamul bubuind. Când am intrat eu am crezut că se bat. Când am intrat, fetița era în prima cameră, era mult fum. El a dat foc. Am luat copiii și m-am zbătut, nu am putut să intru acolo: era focul prea puternic. Am intrat prin spate, am spart geamul, am aruncat apă, n-am putut să îi ajut. N-am putut”, a mărturisit bunicul fetei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata