„Țară de rahat, îmi este scârbă de tot!” Postare șoc a unui om de afaceri despre cum a fost tratat în Spitalul Județean!

0

Marian Despa, cunoscut om de afaceri din Pitești a trecut printr-o experiență pe care nimeni nu și-ar dori-o, în urmă cu doar câteva zile, când la Spitalul Județean din Pitești s-a stins din viață mătușa sa, Rodica. Plecat cu treburi în țară, afaceristul piteștean a condus fără oprire 400 km doar pentru a ajunge la spital, pentru a-și privi mătușa în ochi și a-și lua rămas bun de la ea înainte să plece „în lumea cea mai bună”.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: ȘOFER DE MICROBUZ ȘCOLAR-PRINS BEAT! AVEA ELEVI ȘI PROFESORI ÎN MAȘINĂ!

Obosit, a ajuns în cele din urmă la Pitești și s-a dus direct la spital, unde s-a lovit de lipsa de umanitate a unei asistente care nu i-a îngăduit sub nicio formă să intre la mătușa sa. E drept că există un program de vizită la spital, dar la fel de adevărat este și că acesta este încălcat constant până și „de precupețele” care vând maieuri, pijamale și papuci. La fel de adevărat este și că, restricțiile dure legate de COVID au fost mult diminuate. Aceste stări de fapt l-au făcut pe omul de afaceri Marian Despa să-și expună, printr-o postare pe facebook, dezamăgirea față de calitatea unei asistente. Acesta a relatat că atitudinea cadrului medical a fost una lipsită de empatie, chiar disprețuitoare, comportându-se ca și când Spitalul Județean ar fi fost propria moșie.

„Să îi transmiteți că este bugetar plătit de noi, nu patroana secției!”

„Tara de rahat, îmi este scârbă de tot ce se întâmplă. Conduc 400 km, nu ma duc acasă, zic sa trec sa îmi vizitez o mătușa în pragul decesului, la spitalul județean și o asistenta plătită din banii mei, nu catadicseste măcar sa vorbească la telefon. Vai de mama noastră, neam de prosti ce suntem, prosti pentru ca acceptam situațiile create de oamenii plătiți de noi! Poate o cunoaște cineva pe asistenta plina de aere în spate, ca să ma exprim elegant, de pe Medicala 2. Sa ii transmiteți ca este bugetar plătit de noi, nu este patroana secției!”

 

„Pe când asistenta stăpână de secție le spunea celor de la pază „nu are domne’ voie să urce”, matușa mea se stingea”

„Ce va spuneam eu despre ceea ce am pățit aseară la spitalul județean? Pe când asistenta stăpâna de secție le spunea celor de la paza „nu are domne’ voie sa urce”, matusa mea, Rodica Despa se stingea precum flacăra unei lumânări. Fără nicio șansă, după o perioada în care a încercat sa lupte, cu certitudinea ca se va face bine și ca va ajunge acasă. Îmi doresc sa cred ca a ajuns acasă, lângă mama ei, lângă tatăl ei, lângă Tati Ion, lângă tata, lângă bunica și bunicul. Sa întregească mesele de Craciun sau de Paste din anii 80, dar intr-o lume mai buna, o lume mai curata și mai dreapta. Dumnezeu sa te odihnească, mama Rodica!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata