Târgurile, bâlciurile și sălile de culturism, fitness, gimnastică aerobică rămân închise

În după-amiaza zilei de 17 august a.c., subprefectul cu atribuții de prefect, Corneliu Cîrstea, a condus ședința CJSU. În cadrul ședinței s-a decis suspendarea activității sălilor de culturism, fitness, gimnastică aerobică și altor asemnea activități pe o perioadă de încă 14 zile, începând cu data de astazi, 18 august a.c, ora 08.00.

Totodată, se suspendă evenimentele publice de tip târg, bâlci și alte asemenea, precum și activitatea de agrement în spații de tip piscină, bazin de înot, ștrand, cu excepția activităților fizice desfășurate de către sportivii de performanță, în toate localitățile județului Argeș, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de astăzi, 18 august a.c.

Activitățile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri se suspendă între orele 24.00-06.00, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de astăzi, 18 august a.c., ora 08.00, administratorii spațiilor în care se desfășoară aceste activități asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire și de către clienți a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea, nu poate începe înainte de ora 06.00, și nu poate depăși ora 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de astăzi, 18 august a.c.

În intervalul menționat operatorii economici care desfășoară aceste activități, au obligația să ia măsuri pentru limitarea numărului de clienți la numărul locurilor pe scaune, precum și a oricăror activități care presupun interacțiune fizică între clienți, inclusiv dansul.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.