Țâroiu vrea să o reducă la tăcere pe Lasconi ca să stea liniștit în campanie!

Primarul Liviu Țâroiu s-a culcat pe o ureche că are liniște în campania electorală, ca până acum pentru că de fiecare dată se cade la pace între partide în sensul de a nu se folosi mesaje agresive și atacuri la persoană. Numai că, o femeie i-a dat toată lumea peste cap, înainte de termen.

Primarul Liviu Țâroiu a apărut într-o conferință de presă și a declarat că o va amenda pe Elena Lasconi pentru că a îndrăznit că lipsească afișe pe domeniul public cu mesaje la adresa sa, din care cităm – STOP incineratorului de animale și deșeuri medicale. Nu vrem că municipiul nostru să devină focar de infecție și mirosuri neplăcute. Primarul actual PSD dorește să transforme Câmpulungul în hazna prin construcția unui incinerator unde vor fi arse animale și deșeuri medicale. Dacă nu facem ceva să îi oprim, poluarea și mirosurile neplăcute ne vor afecta extrem de grav!.

La scurt timp după ce au apărut pe domeniul public aceste afișe, primaru Liviu Țâroiu a organizat o conferință de presă. Edilul a declarat că a luat legătura cu candidatul pentru funcția de primar și urmează să fie amendat.

,,S-a găsit cineva care să pună niște afișe, a crezut de cuviință că trebuie să facă acest lucru cunoscut la nivel de populație, nu am nimic împotrivă numai că afișarea acestor mesaje contravin regulamentului nostru și legislației în vigoare. Fără aprobare și-a permis, se vede că vine din afară că între partidele de la Câmpulung am fost mai puțini agresivi, acest candidat atacă prin orice fel de metode. Sigur și-a început greșit această campanie și va avea reculul la ce intenționează să facă”, a declarat primarul Liviu Țâroiu.

La rândul său, candidatul pentru primăria Câmpulung a reacționat pe pagina sa de socializare.

,,Din ciclul râsu’-plânsu’ vă prezint astăzi episodul: Primarul s-a întors din concediu hotărât pe treabă.

Stați liniștiți că nu e vorba de asfalt, gaze, apă și alte chestiuni din astea „exagerate” ale câmpulungenilor. S-a gândit să mă amendeze pentru acțiunea de informare a cetățenilor cu privire la incineratorul de animale și deșeuri medicale.

A făcut o conferință de presă din care cu greu am înțeles ce voia să spună. Noroc cu jurnaliștii din Câmpulung care au tradus pe înțelesul tuturor că primarul intenționează să mă amendeze. Asta e știrea. Sunt așa de speriată de telefoanele lui și de intimidări că mă gândesc să renunț la cursa pentru Primărie. Ha, ha!

Stimate domnule primar, Dvs atât ați putut! Pentru neglijența și incompetența de a semna „ca primarul” certificate de urbanism fără a ține cont de Hotărârile de Consiliu vă amendează cineva? Vă amendează cineva pentru indiferența și lipsa de respect pe care o arătați cetătenilor, pentru bătaia de joc și pentru faptul că reprezentați nedemn un oraș cu o mare moștenire istorică?

Voi ce credeți?”, a scris pe pagina de socializare candidatul pentru primăria Câmpulung.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.