Taxă de protecție? Copii controlați în buzunare și în ghiozdane de doi teribiliști!

0

Doi copii au fost controlați în buzunare și în ghiozdane de alți doi puștani, iar pe unul dintre ei l-au lăsat fără 23 de lei. Din primele informații, se pare că agresorii ar fi pus ochii pe victime, iar când i-au prins la ananghie i-au „percheziționat” în speranța că vor pleca cu ceva bani de distracție.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN ARGEȘ! GĂSIT MORT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ!

După întâmplace, copii au povestit părinților ce au pățit și au fost alertate autoritățile. Cei doi agresori au fost depistați de oamenii legii și conduși la audieri. Ulterior au fost anunțați și reprezentanții DGASPC Argeș care, la rândul lor, au deschis o anchetă.

„Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 14 septembrie a.c.,  în jurul orei 13:30, în timp ce se aflau în municipiul Pitești, doi minori de 14 ani, ar fi fost acostați de alți doi minori, ambii de 13 ani, din Pitești, care i-ar fi amenințat cu acte de violență și i-ar fi controlat în buzunare și în ghiozdan, cu intenția de a le sustrage bunurile, deposedându-l pe unul dintre ei de suma de 23 de lei.

Minorii bănuiți de săvârșirea faptei au fost identificați, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, în cauză fiind sesizați și reprezentanții D.G.A.S.P.C. Argeș” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata