Țeapă de zile mari! Mai multe familii au plătit sejururi de Revelion la o cabană care nu există!

0

Mulți dintre români și-au făcut planuri pentru sfârșitul de an și unde își vor petrece concediul de sărbători, ba chiar și-au făcut și rezervările și au plătit și avans. Numai că, din păcate, unii nu se pot distra întocmai așa cum și-au dorit. Este și cazul mai multor tineri pentru care, distracția de Revelion s-a transformat într-o mare țeapă. Concret, după ce au plătit mii de lei avans au aflat că pensiunea rezervată nu există.

Este vorba despre mai multe familii din Rădăuți și Vatra Dornei care au plătit avans câte 1000 de lei pentru o cabană listată pe un site online, pensiune care în realitate nu există.  Orbiți de prețul bun și de fotografiile frumoase din anunțul online, tinerii au plătit avansurile cerute de proprietarul fictiv fără să verifice în prealabil recenzii sau informații online despre respectiva unitate de cazare.

Casa Girov, situată în apropiere de Mănăstirea Humorului, era prezentată ca un loc mirific, „cea mai bună alegere dacă vreți să vă deconectați de stresul, aglomerația și agitația din oraș”. Ulterior, aceștia au descoperit că au fost înșelați, nici una dintre persoanele înșelate nemaireușind să ia legătura cu presupusul proprietar.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata