TehnoZ- echipa de robotică de la „Zinca Golescu”-locul I, la competiția Meets League CHROMAFUSION!

0
TehnoZ- echipa de robotică de la „Zinca Golescu”-locul I, la competiția Meets League CHROMAFUSION!
FIRST Tech Challenge (FTC) vine din fiecare an cu o nouă provocare, iar anul acesta, concursul are loc sub un format numit CENTERSTAGE, îmbinând armonios tehnologia cu arta, pentru a oferi un spectacol contra-cronometru. Toate echipele care ajung la Campionatul Național trebuie să participe până la 5 Meets League în regiunea lor, județul Argeș aflându-se în Regiunea#1 București.
Echipele TehnoZ si TehnoZ Junior de la Colegiul Național “Zinca Golescu”, Space Otters de la Liceul Teoretic ” Ion Cantacuzino” și Watt’s UP de la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung au organizat în condiții optime Meets League CHROMAFUSION, sâmbătă, 9 decembrie, la Sala Sporturilor cu sprijinul PRIMĂRIEI PITEȘTI.
Activitățile s-au desfășurat în intervalul orar 9-17 și au constat în pregătirea și derularea meciurilor, fiind participante în jur de 200 de persoane.
În concurs s-au prezentat 6 echipe: TehnoZ- echipa de robotică a Colegiului Național “Zinca Golescu”, Broboți- echipa de robotică a Colegiului Național “Zinca Golescu”, SkyLine echipa de robotică a Colegiului National “Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, Space Otters echipa de robotică a Liceului Teoretic ” Ion Cantacuzino”, Tehno Maister echipa de robotică a Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni , VV Robots- echipa de robotică a Colegiului Național „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș, TehnoZ clasându-se pe locul 1.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata