Temperaturi neobișnuite în august! Anunțul meteorologilor!

0

Temperaturi neobișnuite în august! Anunțul meteorologilor! Administrația Națională de Meteorologie a actualizat recent prognoza meteo pentru luna august. Potrivit meteorologilor, valorile termice vor oscila luna aceasta. Dacă în prima săptămână prognozată acestea vor fi mai coborâte decât cele specifice la această perioadă, în ultimele săptămâni temperaturile vor crește din nou și vor fi mai ridicate decât cele normale.

CITEȘTE ȘI: ORDONANȚA CARE ÎNGROZEȘTE ANGAJAȚII DE LA STAT! ZECI DE MII DE POSTURI DISPAR!

07.08.2023 – 14.08.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile nord-vestice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în jumătatea nord-estică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

14.08.2023 – 21.08.2023

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

21.08.2023 – 28.08.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

28.08.2023 – 04.09.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata