Temperaturi neobișnuite în septembrie! Avertismentul meteorologilor pentru următoarele patru săptămâni!

0

Temperaturi neobișnuite în septembrie! Avertismentul meteorologilor pentru următoarele patru săptămâni! Administrația Națională de Meteorologie a actualizat recent prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile în luna septembrie vor avea medii care se vor situa peste cele specifice începutului de toamnă iar precipitațiile vor fi excedentare.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ATÂRNA SPÂNZURAT DE UN COPAC! DESCOPERIRE MACABRĂ!

28 august – 4 septembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în jumătatea estică a țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în nord-vestul țării, dar și ușor deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

4 – 11 septembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sud- vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

11 – 18 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în estul și sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

18 – 25 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, mai ales în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata