Teren de sport și dispensar modern la Rătești! Când vor fi date în folosință?

0

Primarul comunei Rătești, Cornel Petrică, anunță că în curând, va da în folosință dispensarul uman construit în satul Furduiești. Investiția în unitatea medicală se ridică la 564.432 lei, fonduri provenite din bugetul local și sprijinul Consiliului Județean.

„Momentan se lucrează la amenajarea parcării și la împrejmuire. Într-o lună de zile, dispensarul va fi gata. Va funcționa aici cabinetul medicului de familie și facem eforturi ca, pe viitor, să aducem și alte servicii medicale pentru cetățeni.”, precizează primarul Cornel Petrică.

De asemenea, edilul din Rătești anunță că, tot în perioada imediat următoare, va avea loc recepția terenului multifuncțional de sport cu gazon sintetic amenajat în apropierea Școlii Gimnaziale. Terenul de sport reprezintă un proiect realizat de autoritățile locale în colaborare cu GAL ”Drumul Carelor Topoloveni” și finanțat preponderent din fonduri europene. În Școala Gimnazială Rătești învață peste 200 de copiii, aceștia fiind principalii beneficiari ai investiției, însă terenul poate fi folosit și de restul comunității locale.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata