Teribil! Copilă de doi anișori zdrobită de ciment de propriul unchi! A murit!

0

O fetiță de doi anișori a murit fără să aibă nicio șansă după ce, unchiul său care trebuia să îi poarte de grijă, a aruncat pur și simplu cu ea de pământ spărgându-i capul și zdrobindu-i întreg corpul și organele interne. Politraumatism cranian cerebral, hemoragie meningo-cerebrală, ruptură hepatică, contuzie renală, etc – acestea sunt  câteva dintre rănile grave pe care i le-a provocat monstrul și care i-au adus sfârșitul micuței.

Fetița de 2 ani și 11 luni era nepoata de soră a criminalului și-i fusese lăsată în grijă spre creștere și educare, cel mai probabil fiind plecați la muncă. În urmă cu patru zile, spre seară, bărbatul a fost scos din minți de plânsetele celei mici pe care nu a liniștit-o așa cum ar face-o o persoană iubitoare ci, a apucat-o cu sălbăticie și a aruncat-o cu forță pe podeaua de ciment. Copila nu a mai mișcat. Deși a fost dusă la Spitalul din Râmnicu Vâlcea iar medicii au făcut tot posibilul ca să o salveze, luni seara micuța a decedat.

CITEȘTE ȘI: BĂTAIE CRUNTĂ ÎN CURTEA LICEULUI ASTRA! S-A LĂSAT CU REȚINERI!

Poliția l-a săltat pe criminal, l-a dus la audieri, iar judecătorii l-au băgat după gratii pentru 30 zile , urmând a fi continuate cercetările.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în seara zilei de 10.09.2022, inculpatul în timp ce se afla la locuința sa din comuna Câineni, jud. Vâlcea, iritat de faptul că minora în vârstă de 2 ani și 11 luni luni (nepoata sa de soră, care îi fusese încredințată de părinții acesteia spre creștere și educare în lipsa acestora) plângea, acesta a exercitat cu intensitate acte de violență asupra minorei, respectiv a aruncat-o și a proiectat-o pe podeaua din ciment a imobilului, împrejurări în care victima a suferit un politraumatism cu traumatism cranio cerebral (cu hemoragie meningo-cerebrală) și traumatism abdominal (cu ruptură hepatică, contuzie renală dreapta și hemoperineu consecutiv), leziuni ce au condus la decesul victimei la data de 12.09.2022 la Spitalul de Pediatrie din mun. Sibiu, jud. Sibiu.

CITEȘTE ȘI: DE TREI LUNI, UN SCANDALAGIU DIN TOPOLOVENI CU ORDIN DE PROTECȚIE A AJUNS CELEBRU LA POLIȚIE!

Investigațiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul  de Investigații Criminale și Postul de Poliție Câineni. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție” potrivit procurorilor vâlceni.z

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata