Terifiant! Bunică snopită în bătaie cu bâta de nepotul beat!

0

Terifiant! Bunică snopită în bătaie cu bâta de nepotul beat! Un tânăr de 25 ani și-a bătut cu bestialitate bunica, femeia scăpând din mâinile lui doar cu ajutorul vecinilor. Acxeștia povestesc îngroziți că femeia a fost pur și simplu călcată în picioare și bătută cu bestialitate cu o bâtă de neputul care era beat.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! ȘOFERUL UNUI MICROBUZ PLIN CU ELEVI-PRINS BEAT LA VOLAN!

La scurt timp, polițiștii au reținut un tânăr de 25 de ani pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. Însă, femeia a sunat din nou la poliție pentru a-l reclama, dupa ce tânărul a încălcat restricția. În urmă cu două zile, individul o lovise pe bunica lui în mod repetat cu o bâtă, femeia de 68 de ani. Incidentul șocant s-a petrecut în Călimănești, județul Vâlcea.

„O femeie în vârstă de 68 de ani a fost bătută de către nepotul său. Polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 25 de ani, beat, a lovit-o pe bunica sa, în repetate rânduri, cu o bâtă, relatează Mediafax. De asemenea, i-a adresat amenințări cu moartea, iar în momentul în care mai mulți vecini au intervenit a manifestat un comportament agresiv, verbal, la adresa acestora. A fost emis ordin de protecție provizoriu, însă în aceeași zi tânărul a mers din nou la locuința femeii, din comuna Berislăvești, județul Vâlcea, unde ar fi încercat să intre în casă, încălcând ordinul. Tânărul este prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata