Terifiant! Fetiță de 12 ani violată timp de patru ani de propriul tată! Mama a descoperit totul!

0

Terifiant! Fetiță de 12 ani violată timp de patru ani de propriul tată! Mama a descoperit totul! „E ceva ieşit din comun. Am trăit cu diavolul în casă, n-am ştiut cu cine trăim. Nu a dat nimic de bănuit.” Este cazul cutremurător prin care o copilă de doar 12 ani a trecut timp de mai bine de patru ani, perioadă în care a fost violate și abuzată sexual de propriul tată.

CITEȘTE ȘI: AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA PITEŞTI HALF MARATHON! CÂND VA AVEA LOC COMPETIȚIA?

Pentru că a fost amenințată cu moartea, fetița a păstrat tăcerea, nimeni nebănuind ororile prin care ea trece. Mama fetei este cea care a descoperit totul, găsindu-l pe bărbat dezbrăcat în camera, cu lumina stinsă și cu propria fată lângă el, abuzând-o. A anunțat imediat autoritățile iar bărbatul, în vârstă de 38 ani, din Vaslui, a fost reținut pentru 30 zile.

„M-am dus dincolo și era lumina stinsă şi mi s-a părut ceva suspect. Când am intrat, el era dezbrăcat. Era dezbrăcat şi fata mai încolo, îmbrăcată lângă pat. Nu m-am aşteptat, nu mi-a dat nimic de bănuit. Ţinea la copii, nu am avut ce spune. Fata a fost abuzată de tatăl ei aproape partu ani, timp în care nimeni nu a bănuit nimic. Mi-a spus că ii era frică de el, că a ameninţat-o că o bate, că o omoară şi de asta nu mi-a spus.„, a  mărturisit mama fetei.

„E ceva ieşit din comun. Am trăit cu diavolul în casă, n-am ştiut cu cine trăim. Nu a dat nimic de bănuit. Nu am bănuit nimic, până i-a găsit fata.”, povestește îngrozită și bunica fetiței.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata