Terifiant! Și-a ucis soția sub privirile propriului copil! Micuțul a alertat autoritățile!

0

O crimă teribilă a avut loc seara trecută când un bărbat și-a înjunghiat soția chiar sub privirile copilului de 14 ani. Micuțul a fost cel care a alertat autoritățile și a anunțat că mama sa a fost înjunghiată de tată care, ulterior, a plecat de acasă.

CITEȘTE ȘI: „EL S-A ŢINUT DE CUVÂNT! NE TOT SUNA ŞI NE SPUNEA: BĂ, O OMOR!” MESAJE SFÂȘIETOARE DUPĂ MOARTEA TINEREI UCISE DE IUBIT!

Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața femeii și au constatat decesul. Bărbatul a fost găsit și el de polițiști câteva ore mai târziu, spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Teribila crimă s-a petrecut seara trecută în localitatea Râmnicelu, județul Brăila.

„Din primele date, se pare că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Râmnicelu, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu soția sa, în vârstă de 43 de ani, ar fi înjunghiat-o cu un cuțit în zona pieptului, după care a părăsit locuința. La fața locului au intervenit și echipajele medicale, pentru acordarea de ajutor de specialitate femeii, pe care au declarat-o decedată.”, a transmis IPJ Brăila.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata