Theo Rose a apărut cu vânătăi în public! Iubitul care tocmai a lăsat-o gravidă ar fi de vină!

0

La începutul săptămânii presa a dezvăluit că Theo Rose, cântăreașă, actriță și prezentatoare este însărcinată. Artista a confirmat că așteaptă un copil cu Anghel Damian, însă câteva zile mai târziu a apărut în public și la filmări cu vânătăi. Actrița nu s-a dat înapoi în a dezvălui adevărul și că, partenerul ei de viață este responsabil de ceea ce a pățit. Cei doi sunt împreună de aproximativ patru luni și colegi la serialul „Clanul”, unde el este regizor, iar ea, actriță.

Vedeta de la PRO TV a mărturisit că a avut de filmat o scenă, pentru serialul „Clanul”, scenă care presununea un conflict cu Denis Hanganu. Scena cuprindea un gest pe care urma să-l facă Vera, personajul interpretat de Theo, care ăl pălmuia pe Vlad (Denis Hanganu ). Actorul trebuia să contracareze palma pe care Theo urma să i-o aplice, apucând-o de încheietura mâinii. Cum Anghel Damian este extrem de pretențios, ca totul să iasă perfect, regizorul- iubit al lui Theo a cerut repetarea scenei de mai multe ori. Artista s-a ales, astfel, cu vânătăi pe încheietură.

„Da, m-am lovit. Aș fi mințit să zic că nu. Am avut de filmat de foarte multe ori o scenă cu Tudor, cu Denis Hanganu, în care eu trebuia să intenționez să îi dau o palmă. Bine, intenția trebuia să fie reală, așa că palma trebuia să plece cu adevărat, iar el trebuia să mă oprească, să contracareze mișcarea. Așa că s-a făcut asta de fiecare dată până când mi-a tumefiat zona. S-a întâmplat, aveam o mare vânătaie pe încheietură. Îți dai seama, nici eu, nici el, nu am vrut, dar trebuia să pară real. Așa că a trebuit să o facem ca și când așa ne veneau nouă dracii, să ne dăm niște palme.”, a declarat Theo Rose, pentru ego.ro.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata