TikTok devine aplicația cea mai descărcată din lume! Depășește Facebook  și WhatsApp!

0

Rețeaua de socializare TikTok este cea care se bucură de cea mai mare creștere internațională din ultima perioadă, iar această popularitate a pus-o recent în topurile de download-uri globale. TikTok este acum oficial cea mai populară aplicație de mobil din lume, întrecând Facebook și celelalte servicii de socializare ale sale, care se afla constant în top de mulți ani. Se pare că cele mai populare 10 aplicații din lume sunt exclusiv legate de socializare online. Un studiu realizat de Nikkei Asia folosind date colectate de App Annie, pune TikTok pentru prima dată pe primul loc mondial în rândul celor mai populare aplicații.

Clasamentul este realizat folosind numărul de download-uri realizate în anul 2020

Conform datelor App Annie, TikTok a urcat într-un singur an de pe locul al patrulea pe primul loc, în timp ce vechiul lider, Facebook Messenger, a scăzut până pe locul al cincilea. Facebook și WhatsApp au rămas constante pe locurile 2 și 3, în timp ce Instagram a urcat o poziție, pe locul al patrulea. În urmă vin Snapchat, Telegram, Likee, Pintrest și Twitter.

TikTok s-a confruntat cu o perioadă dificilă la sfârşitul anului 2019, când fostul preşedinte american Donald Trump a încercat să o interzică prin decrete, sub acuzația că aplicația are drept scop să-i spioneze pe americani în numele Beijingului. Compania a negat de mai multe ori acuzațiile.

Afirmațiile lui Trump nu i-au afectat însă popularitatea. Astfel că, în timpul restricțiilor sanitare și a lockdown-urilor, tot mai mulți oameni au început să utilizeze TiKTok.

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata