Tinere abuzate sexual într-un autobuz Publitrans! Noi detalii șocante ies la suprafață!

0

Două tinere au fost agresate într-un autobuz Publitrans de mai mulți puștani, una dintre victime fiind atinsă în zonele intime, iar totul a fost surprins de camerele de supraveghere ale mijlocului de transport în comun. Din primele informații, se pare că una dintre fete ar fi urcat în autobuzul 7B de la capătul de linie din zona Comisariat, iar la următoarea stație, la Negoiu, s-a urcat un grup format de mai mulți tineri.

CITEȘTE ȘI: VIDEO! INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMULUI EXPRES CRAIOVA-PITEȘTI! ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU TOȚI ȘOFERII!

Imediat după închiderea ușilor, se poate vedea pe filmări, cum aceștia îi fac diferite avansuri, iar când au ajuns la prima stație, tânăra a vrut să coboare. În acel moment, unul dintre puștani a atins-o în zona intimă. De asemenea, de același gesturi impardonabile ar fi avut parte și o a doua tânără.

Iată ce spune Poliția:

În ziua de 9 aprilie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor, respectiv de instigare la agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor (în stare de recidivă), în care se efectuează cercetări față de doi minori de 17 ani, ambii aflați sub măsura arestului preventiv, respectiv față de un tânăr de 21 de ani, cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 02 martie a.c., într-un mijloc de transport în comun, mai mulți tineri s-au manifestat agresiv față de două tinere, împrejurare în care un tânăr de 21 de ani, din Bradu, județul Argeș, și un alt tânăr, de 17 ani, cu domiciliul în Buftea, județul Ilfov, ar fi atins în zonele intime o persoană vătămată minoră, iar tânărul de 21 de ani, din Pitești, l-ar fi instigat pe unul dintre cei doi la săvârșirea faptei.

Reamintim că, în urma administrării probatoriului, în ziua de 14 martie, minorul de 17 ani, din Bradu, a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de 15 martie, acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, care a dispus cercetarea acestuia sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Ulterior, Tribunalul Argeș a admis contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, cel în cauză fiind, în prezent, încarcerat.

De asemenea, reamintim că în ziua de 25 martie, al doilea minor de 17 ani, cu domiciliul pe raza județului Ilfov, a fost reținut pentru 24 de ore. În ziua următoare, acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, al doilea minor de 17 ani fiind, de asemenea, în prezent, încarcerat.

Tot în ziua de 25 martie, a fost reținut pentru 24 de ore și un alt tânăr, de 21 de ani, din Pitești, care ar fi instigat pe al doilea minor reținut la săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor.

Față de acesta a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a celor trei tineri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata