Tineri morți într-un grav accident de circulație! Un BMW făcut praf!

Un grav accident de circulație s-a petrecut ieri după ce șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe ori. În urma impactului extrem de violent, doi tineri de 18 ani, un băiat și o fată care urma să-și sărbătorească majoratul peste câteva zile, au murit pe loc. Tânăra a fost aruncată din mașină în urma groaznicului accident și găsită de polițiști după un gard.

Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, a pierdut controlul volanului, moment în care mașina s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă să facă cercetări, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 6 B, în afara localității Dudovicești, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat.”, a transmis IPJ Dolj.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.