TIR cu 180 de porci-răsturnat pe DN65! Trebuia să ajungă în Argeș! Zeci de animale au fugit în pădure!

0

Un TIR încărcat cu 180 de porci s-a răsturnat noaptea trecută pe DN65 Pitești-Slatina după ce șoferul, un bărbat de 39 ani, a pierdut controlul volanului. Peste 30 de animale au murit, iar multe dintre ele au fugit în pădurea din zonă. O parte din porci au fost recuperați și transferați într-o altă mașină de transport.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: PIETON SPULBERAT DE MAȘINĂ ÎN TRIVALE!

Din primele informații, se pare că, autovehiculul transporta porcii de la Calafat, județul Dolj, la Costești, în Argeș. Pe DN 65, aproape de ieșirea din județul Olt, TIR-ul s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și poliție, intervenția de repunere pe roți a TIR-ului fiind extrem de dificilă și durând toată noaptea.

 „Pompierii Stației Scornicești au acționat pe parcursul nopții pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la un autocamion pentru transportul suinelor, răsturnat în afara carosabilului, în zona localității Optași-Măgura. În urma evenimentului, șoferul autocamionului a fost monitorizat de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital. Pompierii Stației Scornicești au asigurat măsurile specifice, cu o autospecială de stingere.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata