TIR plin cu sticle de bere – răsturnat pe Dealu Negru! Accident grav!

0

Un camion încărcat cu sticle de bere s-a răsturnat seara trecută pe Dealu Negru, în zona localității Colonești, iar DRDP Craiova a anunțat, printr-un mesaj amuzant, accidentul. Din primele informații, se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mastodontul pe carosabil, iar toată încărcătura a ajuns pe carosabil. Din fericire, în urma evenimentului rutier nimeni nu a fost rănit.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vir fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Imagini cu crescut impact emoțional pentru bărbați!  Un autotren încărcat cu bere a fost implicat într-un accident rutier pe DN 65, în zona localității Colonești. Nu au fost înregistrate victime omenești, dar mai multe sticle PLINE cu bere au suferit leziuni incompatibile cu…desfacatoarele de sticle.  Se circulă alternativ dirijat de poliție” este mesajul DRDP Craiova.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata