Revoluție la Dinamo. Țălnar, demis!

Ionuț Negoiță l-a demis în direct pe antrenorul Cornel Țălnar după victoria de la Galați, scor 1-0 cu Oțelul.

Dinamo s-a impus la limită în ultima etapă a sezonului în Liga I, printr-un gol marcat de Axente, în partea secundă a meciului. Cu toate acestea, ”câinii roșii” vor absenta din cupele europene în stagiunea viitoare, urmând să încheie doar pe locul șase în ierarhia campionatului României.

După meci, patronul Ionuț Negoiță a anunțat că va renunța la serviciile lui Cornel Țălnar.

„Îmi doream să ajungem în Europa, luasem licenţa, dar aveam nevoie şi de ceva stabilitate. Nu era imposibil de atins acest obiectiv, dar era foarte greu. Eu fac tot ce pot pentru a obţine un anumit lucru. Dacă iese, bine, dacă nu, mergem mai departe. Ne concentrăm pe ce avem de făcut în continuare”, a spus Negoiţă la Digisport.

Negoiță, care a preluat în urmă cu doar câteva luni conducerea clubului din Ștefan cel Mare, i-a acuzat pe Cornel Țălnar și pe Cornel Dinu că au încins fără motiv atmosfera în cadrul clubului.

”Antrenorul mai rău a aruncat vina pe jucători. Antrenorul i-a întors împotriva patronului. Aţi văzut, Rednic a fost demis, deşi a terminat pe locuri de cupe europene, doar pentru că a făcut câteva greşeli. Eu am avut prea multă răbdare. Începând din această seară, despre Cornel Ţălnar vorbim ca despre fostul antrenor al lui Dinamo. Discută strategia lui Dinamo pe la baruri. Nu se poate aşa ceva, este vorba despre lipsă de profesionalism. Eu îmi văd de treaba mea, voi veni cu persoane noi, voi veni cu legende noi, cum e Dudu Georgescu, cel mai mare fotbalist, care are şi caracter. Toţi cei care au avut o contribuţie importantă în conducerea lui Dinamo şi-au arătat valoarea până acum. Trebuie să-i las şi pe alţi, să văd ce pot şi ce ştiu. Sunt multe legende, Dudu Georgescu este o legendă mult mai importantă decât domnul Dinu, adică are performanţe mult mai mari”, a mai spus Negoiţă.

Printre posibilii succesori ai lui Cornel Țălnar pe banca tehnică a dinamoviștilor este Petre Grigoraș, omul care a avut rezultate bune atât cu Oțelul Galați, cât și cu Pandurii Târgu Jiu. Grigoraș este, în prezent, liber de contract.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.