Tirurile, dubele, camionetele – parcare interzisă în Pitești! Ce a decis primăria!

0

Primăria municipiului Pitești va face ordine în parcările destinate autoturismelor de pe bulevarde, din jurul blocurilor sau de la reședința de domiciliu. Cei care vor continua să parcheze mașini de mare tonaj în astfel de locuri sau pe domeniul public vor fi amendați.

Singurele parcări disponibile- la Stadion și Bowling

Poliția Locală Pitești anunță că, începând cu 01.05.2021, ocuparea domeniului public, prin staționarea sau parcarea vehiculelor pentru transport persoane cu masa maximă autorizată mai mare de 3 tone și pentru cele de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 2 tone, aparținând persoanelor fizice și juridice, este interzisă în parcările publice destinate autoturismelor, în parcările de reședință din jurul imobilelor de locuit, în parcările aferente bulevardelor și pe carosabilul străzilor din municipiul Pitești, cu excepția cazurilor când se face aprovizionarea.

Ca alternativă, se pot folosi parcările de la Stadionul „Nicolae Dobrin” și/sau zona Bowling – Bazinul Olimpic. Conform HCL60/28.10.2016, sancțiunile pentru încălcarea normelor de mai sus sunt cuprinse între 300 și 1000 de lei, pentru persoane juridice, și de la 200 la 500 de lei, pentru persoanele fizice.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata