Tomac nu recunoaște înscrisurile înregistrate la Tribunalul București despre PMP. A spus-o astăzi în Argeș!

0

Tomac nu recunoaște înscrisurile înregistrate la Tribunalul București despre PMP. A spus-o astăzi în Argeș!

Cu o zi înainte de Congresul Regional al PMP, condus de Cristian Diaconescu, președintele legal al partidului, Eugen Tomac a organizat o conferință de presă la Pitești ca să tulbure și mai rău apele. Ca să fie treaba, treabă, l-a chemat și pe iubitorul de pesediști, Ionuț Moșteanu care a anunțat din nou că va candida la Primăria Pitești pentru a rupe polul de dreapta, cu noua alianță, și să facă cale liberă pentru PSD. Este un lucru cunoscut că nu au existat niciodată alegeri statutare prin care Tomac a ajuns să fie numit statutar președinte, dar europarlamentarul refuză să accepte realitatea și continuă o luptă cu iz ilegal și imoral.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! PRIMAR DIN ARGEȘ – DEMIS! PREFECTUL PERIANU A SEMNAT ORDINUL!

Registrul Partidelor Politice – ignorat de Tomac

Mai mult, Tomac a recunoscut că eșecul alegerilor din 2020 este rezultatul său și a fost obligat să facă un pas în spate și să demisioneze: „PMP nu este în Parlament din cauza lui Tomac!” În schimb, acest lucru nu l-a oprit pentru a face un puci și pentru a încălca toate normele statutare ale Partidului Mișcarea Populară și să recunoască că Diaconescu este președintele de drept al formațiunii politice. Chiar și astăzi, la Pitești, cu toate că a fost întrebat în repetate rânduri de ziariști, acesta a continuat să susțină că evidențele oficiale ale Tribunalului București nu reprezintă nimic pentru el.

Este vorba despre Registrul Partidelor Politice din România, unde sunt reglementate statuturile și normele de funcționare ale tuturor formațiunilor politice, dar și conducerea acestora, registru despre care Tomac a spus că este doar „la nivel declarativ”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata