Top 10 cele mai nepopulare sporturi din lume

0

Cand vine vorba de sporturi, sunt cateva sporturi de care nu ai auzit si e posibil sa nu auzi vreodata sau sa ai sansa sa le vizionezi. Nu este din cauza lipsei de competitie, este doar  faptul ca nu sunt considerate indeajuns de importante pentru a fi difuzate. In ultimul timp, Jocurile Olimpice au fost observate incercand sa includa pe listele lor sporturi cum ar fi curse de barci. Sigur a atras atentia cuiva. Haideti sa ne uitam la un top al 10 celor mai nepopulare sporturi. Intre timp poti vizita NetBet pariuri sportive pentru a te bucura de frumoasele sanse de a castiga un pariu.

  1. Jambiere de dihor

“Jambiere de dihor” este un sport care iti testeaza rezistenta. Dihorii sunt pusi in pantalonii competitorilor si cel care este ultimul ce va lasa animalul sa iasa va obtine victoria. Jocul este originar din Yorkshire si a fost popularizat de catre minerii de carbuni.

  1. Numararea de oi

Ca perspectiva, este hilar ca cineva sa fie preocupat de a numara oi sau chiar sa il considere un sport dar este adevarat. Oile sunt eliberate si cand trec pe langa concurenti, acestia trebuie sa le numere. Sa declari faptul ca este plictisitor inseamna ca nu ii oferi importanta necesara.

  1. Calcarea extrema

De aceasta data, concurentii isi iau echipamentul care consta in masa de calcat, fier de calcat si hainele intr-o zona cat mai indepartata. Trebuie de asemenea sa fie un loc periculos, aici ei vor incepe sa calce.

  1. Transportarea nevestei

Lista sporturilor devine interesanta cand un alt sport care necesita concurentii sa isi transporte nevasta in spatele gatului apare. Sa fiu sincer, nu suna sau nu pare a avea alura de sport dar chiar este unul. Concurentii se confrunta cu obstacole pe care trebuie sa le depaseasca si sa ajunga la linia de final. Exista, de asmenea recunoastere pentru un costum bun.

  1. Jocurile Redneck

Jocurile Redneck sunt cu siguranta un sport care nu va ajunge pe ecrane. Nimeni nu vrea sa vada o gramada de oameni care sar pe burta intr-o groapa cu namol sau care scuipa seminte. Este indeajuns de ridicol asa cum este, si telenovelele sunt mai bune decat vizionarea unui joc care include aruncari de toalete, scufundari cu gunoi sau rasucirea tigarilor. Da, sunt cu adevarat jocuri reale. Si recompensele sunt doze de bere pe jumatate strivite.

  1. Hockey pe monociclu

De data aceasta chiar suna a sport real. Jucatorii se urca pe monocicluri si apuca o crosa de hockey pentru a se juca. Jocul se desfasoara in sali de sport, terenuri de tenis sau curti interioare. Presupun ca monociclul este adaugat ca avantaj dar adevarul  este ca este necesara o manevrare profesionista pentru a face totul deodata, sa joci hockey si sa conduci un monociclu.

  1. Box si sah

Trebuie sa te intrebi, cat de buna poate lista aceasta deveni? Acesta este un sport care combina creierul cu muschii. Nu e nevoie sa ne imaginam un tocilar cu ochelari rotunzi pe fata cand e vorba despre acest joc. Mai degraba niste barbati musculosi care cunosc strategii complexe de sah pe care le alterneaza cu runde de box.

  1. Kabbadi

Popularizat in Bangladesh, singurul lucru care lipseste acestui sport este fanfara deoarece are deja o Cupa Mondiala. Este un sport unde barbatii se aduna si pun la incercare rezistenta unui barbat intr-o maniera care sa il doboare. Este jucat de copii in Bangladesh.

  1. Fencing

Fencing este un sport de contact rafinat si nu ar trebui sa fie pe aceasta lista, insa la fel ca si Kabbadi, ii lipseste fanfara pentru a fi in acelasi loc cu celalte sporturi de contact. Probabil pentru ca nu exista mult dorita drama.

  1. Tir cu arcul

Daca am fi fost inca in timpuri medievale, tirul cu arcul ar fi fost inca un sport dar se pare ca timpul a temperat total dorinta de arc si sageata.

 

Acestea sunt 10 cele mai nepopulare sporturi din lume dupa clasamente.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata