Top 10 videoclipuri virale! Youtube a făcut publică lista!

În fiecare an, Youtube publică un top al celor mai apreciate videoclipuri. Nici anul acesta, cea mai accesată platformă de video streaming nu a făcut excepție.
Scurtul stand up comedy „8:46” realizat de Dave Chapelle este considerat clipul viral al ultimului an. Are 30 de milioane de vizualizări, iar având în vedere că nu este o melodie de 3 minute, performanța este greu de atins. Ca referință, numele clipului este o referință la durata în care a fost omorât George Floyd prin sufocare de către un agent de poliție în SUA cu genunchiul pe gâtul său.

În continuare topului, sunt vloggeri precum Mark Rober care a creat un sistem de hrănire a păsărilor, cu obstacole, ca să nu le mai poată fura veverițele hrana. O parodie la dezbaterea electorală realizată de SNL a fost, de asemnea în top. În același clasament se regăsește clipul realizat de NikkieTutorials în care reucunoaște că este transgender.

În top 10 trending pe 2020 realizat de YouTube se mai află JeffreeStar, MrBreast, Minecraft Speedrunner vs 3 Hunters Grand Finale, Ricky Gervais cu monologul de la Golden Globes 2020, Stereotipuri de Carantină de la Dude Perfect și SomeGoodNews al lui John Krasinski.

În ceea ce privește melodiile devenite virale în 2020, topul este dominat de hip-hop, piese precum Life is Good de Future ft. Drake sau Cardi B și Megan Thee Stallion – WAP.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.