TOP 5 cele mai urmărite seriale de pe Netflix

Netflix a făcut un top cu celel mai vizionate seriale. Platforma de streaming l-a realizat în funcție de câte conturi au accesat seriile în primele patru săptămâni de la lansare. În schimb, numărul celor care efectiv au vizionat lista întocmită de platformă poate fi, așadar, mult mai mare.

  1. Bridgerton – 63 de milioane de conturi

Serialul îi urmărește pe cei opt membri apropiați ai familiei Bridgerton, care caută dragostea și fericirea în înalta societate londoneză. Serialul e inspirat de romanele de mare succes ale Juliei Quinn, iar din distribuție fac parte Adjoa Andoh, Julie Andrews și Lorraine Ashbourne.

Serialul a fost creat de Shonda Rhimes („Anatomia lui Grey”).

  1. Tiger King – 64 de milioane de conturi

Tiger King a prins extrem de bine, mai ales că a fost lansat chiar în plină pandemie, când mai toate țările erau în lockdown și lumea nu ieșea din casă. Regizat de Eric Goode și Rebecca Chaiklin, e un serial documentar construit în jurul aventurilor lui Joe Exotic, proprietar și operator al grădinii zoologice G.W. din Wynnewood, Oklahoma pe o perioadă de aproximativ 20 de ani.

Numele lui adevărat este Joseph Allen Maldonado-Passage, un personaj captivant care a încercat să candideze de două ori la o poziție publică, întâi de guvernator, iar ulterior de președinte al SUA. La ora actuală, Joe execută o sentință de 22 de ani în Fort Worth, Texas, pentru tentativă de asasinat și abuz de animale.

  1. Stranger Things – 64 de milioane de conturi

De remarcat că Stranger Things figurează pe locul al treilea cu sezonul 3, după cum insistă Netflix. Sezonul a avut premiera în iulie 2019, iar evenimentele sunt plasate în vara anului 1985.

  1. Money Heist – Casa de Papel – sezonul 4 – 65 de milioane de conturi

Cel de-al patrulea sezon din Casa de Papel a avut un real succes, fiind lansat, de asemenea, tot în pandemie, în vara anului trecut.  Iar creatorii tocmai ce au anunțat că lucrează la al cincilea sezon și ultimul al seriei.

  1. The Witcher – 76 de milioane de conturi

Pe primul loc în topul Netflix se află The Witcher, serie care a debutat în decembrie 2019. Acțiunea e următoarea: Geralt din Rivia, un vânător de monștri mutant, își urmează destinul într-o lume haotică în care, adesea, oamenii se dovedesc a fi mai răi decât bestiile.

În rolurile principale: Henry Cavill, Anya Chalotra și Freya Allan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.