Top cele mai cunoscute poziţii de sex din lume

Cele mai cunoscute poziţii de sex din întreaga lume sunt cele mai folosite. Dacă “misionarul este cea mai cunoscută dintre toată, află ce alte poziţii sexuale sunt la fel de… folosite!
Sex virginal

Nu este chiar poziţia misionarului, însă seamănă foarte mult, doar că nu există penetrare. Tu stai întinsă pe spate, cu picioarele lipite, iar el te penetrează între coapse, însă fără să îşi introducă penisul în vagin. Pentru bărbat, senzaţia este asemănătoare cu penetrarea vaginului (însă este nevoie de lubrifiant), iar tu nu vei rămâne însărcinată astfel. Poziţia mai este bună şi pentru cei care vor să facă sex, însă nu au un prezervativ la îndemână. Pe de altă parte, tu nu vei avea parte de aceleaşi senzaţii plăcute, decât dacă vei fi stimulată cu degetele.

Lingura

Amândoi staţi întinşi pe o parte, tu cu spatele la el, iar el te penetrează din această poziţie, din spate. Penetrarea este destul de adâncă, aşadar şi destul de plăcută pentru amândoi. Este o poziţie romantică de sex, bună pentru momentele senzuale, dar şi pentru când sunteţi prea obosiţi pentru alte poziţii. De asemenea, pentru că te poţi relaxa în această poziţie de sex, vei avea parte de orgasme în mod sigur.
Tu deasupra

În această poziţie tu devii partenerul activ: el stă întins pe spate, iar tu deasupra, cu faţa înspre el. Este poziţia din care tu controlezi penetrarea, ritmul – tu faci toate mişcările. În funcţie de punctul în care stai încălecată, el poate stimula punctul G, clitorisul, amândouă şi alte zone erogene în acelaşi timp. Dacă vrei să îl înnebuneşti de plăcere, mişcă-te încet, iar dacă vrei să-l faci să termine mai repede, mişcă-te cât mai repede şi ritmat.

Doggie style

Tu stai „în patru labe”, iar el în spatele tău, în genunchi (cu spatele drept sau lăsat peste tine) şi te penetrează din această poziţie. Bărbaţilor le place mai mult poziţia pentru că se pot bucura de fundul sexy al partenerei şi că se poate juca fie cu sânii sau clitorisul tău în acelaşi timp. Femeile nu sunt aşa încântate de poziţie pentru că este una destul de agresivă, însă este folositoare în mai multe cazuri: dimineaţa când sunteţi pe grabă, pentru cei care nu caută neapărat contact fizic şi pentru femeile însărcinate (până la sfârşitul celui de-al doilea trimestru).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.