Trafic blocat! Impact puternic între o mașină și o autoutilitară!

0

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente în localitatea Valea Ursului din comuna Bascov din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a intrat în celălalt autovehicul care circula regulamentar. În urma impactului, o persoană a suferit mai multe ,eziuni și a fost preluată de un echipaj medical care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

La fața locului s-au deplasat pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și oamenii legii pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în localitatea Bascov, sat Valea Ursului, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. Posibil o victimă conștientă, neîncarcerată. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o abmulanță SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata