Trafic blocat! Mașină și autoutilitară – impact puternic!

0

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în comuna argeșeană Cotmeana. Din primele informații, un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară, din motive momentan necunsocute. În urma impactului, o persoană a suferit mai multe leziuni și este preluată în aceste momente de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care îi va acorda primele îngrijri medicale.

La fața locului intervin și pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului și pentru dirijarea traficului, care, în aceste momente, este blocat.

„Accident rutier produs între un camion și o autoutilitară pe DN7, localitatea Cotmeana. Intervine un echipaj de pompieri pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendilor, iar pentru asistența medicală a unei posibile victime, intervine un echipaj SAJ” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata