Trafic blocat pe A1! Cozi kilometrice!

0

Traficul rutier este bocat în această dimineață pe autostrada Pitești București, în zona kilometrului 26, din cauza unor lucrări de reabilitare a carosabilului. În de la primele ore ale dimineții, șoferii care au plecat dinspre Capitală către Pitești au format cozi imense după ce un sens de circulație a fost restricționat. Potrivit Centrului INFOTRAFIC situația ar putea reveni la normal în jurul orelor 15:00.

CITEȘTE ȘI: O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA, UN COPIL ȘI UN BĂRBAT SE ZBAT ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! IMPACT DEVASTATOR ÎNTRE O MAȘINĂ ȘI UN TIR!

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 13 iulie, pe autostrada A1 București – Pitești, între orele 08.30-15.00,  între kilometrii km 12+800 și  km km 12+600, sensul către București, banda nr. 1 va fi restricționată, pentru reparații partea carosabilă.

De asemenea, între orele 08:30-15:00, între km 26+500 – km 29, sensul către Pitești, banda nr. 2 va fi restricționată pentru colectare nisip din zona mediană.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu mare atenție în zona lucrărilor, să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație și să păstreze distanța de siguranță între autovehicule” potrivit IGPR.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata