TRAFIC BLOCAT PE TRANSFĂGĂRĂȘAN! IAR CAD BOLOVANI!

0

Traficul rutier este blocat, astăzi, pe Transfăgărășan din cauza bolovanilor care au căzut de pe versanți! După ani în care au fost trase semnale de alarmă din partea autorităților locale, județene, dar și a parlamentarilor, unul dintre cele mai frumoase drumuri din țară a devenit un adevărat pericol pentru turiști din cauza rocilor care se desprind din versanți.

„Se circulă pe o singură bandă pe Transfăgărășan din cauza unor căderi de pietre între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac. Colegii noștii lucrează deja la curățarea carosabilului și preconizăm că circulația va reveni la normal până la prânz. În apropiere de Bâlea Lac se circulă în continuare în condiții de iarnă, în zonă stratul de zăpadă atingând și 15 cm, iar ceața a coborât vizibilitatea la sub 100 de metri” potrivit DRDP Brașov.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV PE DN1! TRAFIC PARALIZAT!

În ultima perioadă, angajații CNAIR au intervenit de mai multe ori pentru a îndepărta bolovanii căzuți pe carosabil, ba chiar mai mulți alpiniști au intervenit pentru a asigura versanții, dar din păcate, astfel de accidente se repetă aproape zilnic.

Vă reamintim că au existat numeroase intervenții în Parlament, senatorul PNL de Argeș Dănuț Bica depunând numeroase amendamente încă din perioada în care a fost deputat, iar liberalii erau în opoziție (2016-2020) pentru modernizarea DN7C – Transfăgărășan, dar de fiecare dată nu au fost picate la vot.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata