Trafic dat peste cap pe A1! Două mașini implicate în accident!

0

Traficul rutier s-a desfășurat cu greutate în această dimineață pe autostrada Pitești – București din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi păstrat distanța regulamentară, iar într-o clipă de neatenție, a intrat în mașina din fața sa. Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI: SINUCIDERE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII LA SJU PITEȘTI! REACȚIA SPITALULUI: „URMA SĂ FIE EXTERNAT ZILELE URMĂTOARE!”

La fața locului s-au deplasat pompierii pentru aisgurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, un echipaj SMURD pentru acordarea îngrijrilor medicale în caz de nevoie, dar și oamenii legii pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accientului.

„În această dimineață, pompierii au intervenit la un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN65B. La locul solicitării, au fost asigurate măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor” transmite ISU Argeș.

Foto descriptiv

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata